Tarief en vergoedingen

Vergoeding

Als CST-therapeut ben ik aangesloten bij het RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg). De door mij gegeven behandelingen worden door de meeste zorgverzekeraars (deels) vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Bij de meeste komt deze vergoeding uit een aanvullende verzekering voor alternatieve therapie.

Ik adviseer je om vooraf contact op te nemen met je zorgverzekering, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Via onderstaande link kan je meer informatie over vergoedingen vinden. 

Vergoeding aanvullende zorgverzekeringen voor cranio 2024

Voor craniosacraal therapie hoef je geen verwijzing van je huisarts te hebben.

Kosten, een behandeling duurt zolang als het nodig is met een maximum van 60 minuten en kost € 85,- 

 

Betalingen

In de praktijk kan je met de pin betalen. Gepast contant betalen is ook mogelijk. Houd er echter rekening mee dat ik geen wisselgeld in de praktijk heb. 

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je een afspraak niet na kan komen. Het is echter belangrijk dat je dit minimaal 24 uur van tevoren bij mij meldt (telefonisch of per mail). Bij afmelding minder dan 24 uur van tevoren, ben ik genoodzaakt de behandeling in rekening te brengen. 

Betalingsvoorwaarden CMN

 

Klachtenregeling

Als lid van het LVNT ben ik aangesloten bij de klachtenregeling die is opgesteld voor onze beroepsgroep. Voor meer informatie kijk op www.lvnt.nl

Open chat
1
Wil je een afspraak maken of iets vragen?