Tarief en vergoedingen

Voor craniosacraal therapie hoef je geen verwijzing van je huisarts te hebben.

Vergoeding, craniosacraal therapie wordt voor een deel vergoed vanuit de aanvullende verzekering, afhankelijk van je afgesloten polis.

Kosten, een behandeling duurt zolang als het nodig is met een maximum van 60 minuten en kost € 80,-

Thuisbehandelingen kunnen in overleg plaats vinden. Het tarief hiervoor is van diverse factoren afhankelijk en zal ik vooraf met je bepalen. 

Betalingen

In de praktijk kan er gepint worden. Gepast contant betalen is ook mogelijk. Houd er echter rekening mee dat ik geen wisselgeld in de praktijk heb. 

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je een afspraak niet na kan komen. Het is echter belangrijk dat je dit minimaal 24 uur van tevoren bij mij meldt (telefonisch of per mail). Bij afmelding minder dan 24 uur van tevoren, ben ik genoodzaakt de behandeling in rekening te brengen. 

Betalingsvoorwaarden RCN

Vergoeding

Als CST-therapeut ben ik aangesloten bij het RCN (Register Craniosacraal Therapeuten Nederland). De door mij gegeven behandelingen worden door de meeste zorgverzekeraars (deels) vergoed vanuit de aanvullende verzekering. 

Wanneer je een aanvullende verzekering hebt voor alternatieve therapie, dan heb je mogelijk recht op een gedeeltelijke vergoeding. 

Ik adviseer je om vooraf contact op te nemen met je zorgverzekering, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Via onderstaande link kan je meer informatie over vergoedingen vinden. 

Link vergoeding aanvullende zorgverzekeringen voor cranio 2021

Klachtenregeling

Als lid van het RCN ben ik aangesloten bij de klachtenregeling die is opgesteld voor onze beroepsgroep. Voor meer informatie kijk op www.register-rcn.nl

Open chat
1
Wil je een afspraak maken of iets vragen?