nieuws

Nieuwe praktijklocatie & samenwerking!

Vanaf vandaag ben ik 2 ochtenden in de week werkzaam bij Zee in beweging.

Elke dinsdag ochtend, oneven weken de donderdag ochtend en in de even weken op de vrijdagochtend. 

Ik heb mij als cranio therapeut aangesloten bij het ZEE-Zorgplatform omdat ik het belangrijk vind dat je als cliënt de beste zorg voor jou ontvangt. Ik geloof dat dit mede door samenwerking van verschillende zorgverleners bereikt kan worden. 

Bij Zee in beweging bouwen we samen met jou aan je fysieke gezondheid, mentale balans en persoonlijke vaardigheden! Dit doen we in ons centrum in Amersfoort. Om MEER te kunnen betekenen voor jou combineren we onze expertise op het gebied van fysiotherapie, coaching & counseling, psychotherapie, loopbaancoaching, diëtetiek en craniosacraal therapie (cranio). Meer informatie over cranio in Amersfoortcranio in Nijkerk, fysiotherapie in Hooglandfysiotherapie in Vathorstfysiotherapie in Nieuwland of loopbaancoaching in Amersfoort.

Zee in beweging is gevestigd in Amersfoort op:

Ruimtevaart 54

3824 MX Amersfoort

Gevestigd in Oogziekenhuis Bergman Clinic (2e etage)

Open chat
1
Wil je een afspraak maken of iets vragen?